Poliţia a evacuat Placa de Catalunya din Barcelona, la patru zile după atacul terorist Citeste mai mult: adev.ro/ov19ir

| 21 aug, 15:32

Poliţia catalană a evacuat luni Placa de Catalunya din Barcelona, la patru zile după atacul terorist din zonă, relatează Daily Mail.


Forţele de ordine ar fi descoperit un pachet suspect, a declarat un oficial local.   Elia Danon, în vârstă de 21 de ani, a publicat un clip pe Twitter în care poliţia evacuează turişti din Placa de Catalunya.   Zona a fost închisă de forţele de ordine.   “Au evacuat metroul, staţiile şi magazile din Pl. Catalunya. Pachet suspect într-un autobuz. Zona evacuată din motive de securiate”, a scris Danon.   Alerta vine în condiţiile în care autorităţile au anunţat luni că 15 persoane au murit în atentatele de săptămâna trecută, de la Barcelona şi de la Cambrils.   A  15-a persoană care şi-a pierdut viaţa este un bărbat de 34 de ani, originar din Vilagranca del Penedes, găsit înjunghiat într-o maşină care a forţat un baraj al poliţiei cu câteva ore după atentatul de la Barcelona.   Vehiculul a fost găsit abandonat, câteva ore mai târziu, la Sant Just Desvern, o suburbie a capitalei catalane. Poliţia caută în continuare un suspect pentru atentat. 

Tag-uri: barcelona
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ