POLIŢIA Bucureşti: Au fost prinse patru persoane care făceau parte dintr-o grupare specializată în furturi din companii

| 13 mai, 10:09

Patru persoane care făceau parte dintr-o grupare infracţională specializată în furturi şi tâlhării din societăţi comerciale au fost prinse miercuri de poliţişti, la scurt timp după comiterea unei infracţiuni de tâlhărie, informează un comunicat de presă al DGPMB.

 

Aceştia au fost identificaţi în trafic pe raza sectorului 6. La momentul depistării, în încercarea de a-şi asigura scăparea, cei patru au lovit cu maşina cu care se deplasau două autoturisme, provocând pagube materiale, transmite Agerpres.

Pe parcursul acţiunii nu a fost folosit armamentul din dotare.

Cauza se află în supravegherea Parchetului de la lângă Judecătoria Sectorului 2.

Potrivit Poliţiei Capitalei, se efectuează percheziţii la domiciliile persoanelor în cauză.

Cei patru au fost prinşi cu sprijinul Inspectoratului General al Poliţiei Române - DOS.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 mai, 10:22
Angelica
Munca la domiciliu
Succesul este rezultatul atitudinilor, iar atitudinile nu sunt altceva decât deprinderi de gândire. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ