POLIŢIST, lăutar în uniformă la o PETRECERE

| 26 mai, 17:30

Poliţist, solist vocal la căminul cultural. Este vorba de şeful de post din localitatea GOGOŞU din Mehedinţi. Omul legii a fost filmat cu un telefon mobil în timp ce dădea un recital la o petrecere.

Poliţistul a cântat de mama focului cu epoleţii la vedere, lucru care i-a supărat rău pe superiori. Aceștia au decis să-l ancheteze acum disciplinar.

Nici uniforma şi nici telefoanele aţintite cu camerele spre el nu i-au luat din vervă. A cântat cu foc în faţa invitaţilor. Lângă el se afla, tot în uniformă, un subaltern. La petrecerea organizată la căminul cultural din localitate unde se săbătorea un majorat au fost prezenţi zeci de localnici. Sigur de abilităţile lui vocale, şeful de post a tras cântare după cântare.

Citeşte şi: INCREDIBIL: Bătaie între homosexuali și preoți

Pus să comenteze imaginiile surprinse cu telefonul mobil, primarul comunei Gogoşu a dat un raspuns halucinant.

"Am vazut si eu filmarule astea. In timpul liber poate să faca ce vrea. El a raspuns tot timpul la chemarile noastre, ne-a sprijinit de cate ori am avut nevoie".

Superiorii şefului de post din localitatea Gogoşu din Mehedinţi au început o anchetă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ