POLIŢIŞTII care au muşamalizat un accident îşi vor primi sentinţa pe 18 august

| 13 aug, 16:25

Tribunalul Bucureşti se pronunţă pe 18 august în cazul contestaţiei procurorilor la decizia instanţei de a-i lăsa în libertate pe cei opt poliţişti acuzaţi că au muşamalizat un accident rutier produs de colegul lor Marius Maghiari, de la Brigada Rutieră, transmite Agerpres.

"Ne-am menţinut declaraţiile în acest dosar, este vorba în primul rând de această cercetare a Parchetului... În 15 ani de zile nu am văzut niciodată ca o victimă care are trei luni de zile timp să depună plângere să fie chemată la Parchet, să fie ameninţată că va fi adusă cu mandat de aducere, după care i s-a montat aparatură, atât ei cât şi fratelui ei şi au fost trimişi să se vadă cu mine pentru a mă instiga la nişte întrebări care nu au legătură cu realitatea", a declarat Marius Maghiari la ieşirea din sediul instanţei.

El a susţinut că este vorba de o înscenare şi că procurorul de caz este rău-intenţionat, dar s-a arătat convins că aceste lucruri vor ieşi la iveală. "Înregistrarea este la dosar. S-a constatat că nu am vorbit decât adevărul şi tot ce a fost acolo a fost adevărat. (...) Doresc să mă ancheteze orice persoană, orice procuror, orice instanţă care consider că este corectă", a mai spus Maghiari.

Pe 1 august, Judecătoria sectorului 1 a decis că Daniel Piştea şi alţi şapte poliţişti de la Brigada Rutieră şi Secţia 2 din Capitală, acuzaţi că au încercat să muşamalizeze un accident rutier, vor fi cercetaţi în libertate.

Magistraţii au respins cererea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 de arestare preventivă a celor opt poliţişti.

Doar autorul accidentului, Marius Maghiari, a fost pus sub control judiciar.

Comisarul Daniel Piştea, adjunct la Brigada Rutieră Bucureşti şi Ioan Daniel Bocan, şeful Secţiei 2 Poliţie, împreună cu alţi doi poliţişti de la Brigada Rutieră, Liviu Daniel Cânea şi Auraş Eugen Ţuţui, precum şi trei agenţi de la Secţia 2 de Poliţie, Mihăiţă Georgică Anghel, Ovidiu Gheorghe Sanfira, Marian Lupu Pasăre, sunt acuzaţi de procurori că au încercat să muşamalizeze un accident rutier produs de colegul lor Marius Maghiari de la Brigada Rutieră.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ