Politomobilizare la mitingurile ACL

| 16 noi, 2014

În loc să aleagă să-și plătească niște strategi mai buni, Iohannis a preferat să investească banii în like-uri pe Facebook și remunerarea membrilor de partid pentru a protesta împotriva lui Ponta.

În acest sfârșit de săptămână am asistat la o altă demonstrație de neputință venită din partea taberei ACL. Marșând puternic pe tema votului din Diaspora, Klaus Iohannis a confiscat o temă care nu mai este de interes pentru societatea civilă din momentul în care toate probleme întâmpinate de românii din străinătate în turul întâi al alegerilor au fost rezolvate. În încercarea de a organiza o manifestație de amploare la nivel național în ultima seară oficială de campanie electorală, ACL nu a demonstrat decât nivelul maxim al disperării lui Iohannis. Mai mult decât atât, eșuarea lamentabilă a îndeplinirii acestui obiectiv nu face decât să ne arate neputința lui Iohannis de a stânge oamenii în jurul lui.

Citeşte şi: Klaus Iohannis este girul continuării regimului Traian Băsescu

Am văzut cum în ultimele săptămâni de campanie, în loc să aleagă să-și plătească niște strategi mai buni, Iohannis a preferat să investească banii în like-uri pe Facebook și remunerarea membrilor de partid pentru a protesta împotriva lui Ponta. Chiar și așa, tabăra lui Iohannis a înregistrat un real eșec cu protestele de vineri, fiind evidentă implicarea ACL în organizarea acestor manifestații. Practic, în acele orașe unde ACL a dus oamenii cu autocarele și i-a plătit bine au fost mai mulți de 100 de participanți. Ipocrizia atinge cote maxime și în privința modului în care a reacționat candidatul ACL, care a postat pe pagina sa de Facebook că este „solidar cu cei care sunt acum pe strazi„ și apoi a apelat la promovarea plătită a mesajului, în condițiile în care protestatarii au fost chiar membri ai partidului său.

Citeşte şi: Filmulețul lui Băsescu – 1 minut de normalitate în relația premier-președinte, în 10 ani de mandat

La polul opus, în lumea reală, zeci de mii de oameni au ieșit pe străzile marilor orașe pentru a-l susține pe Victor Ponta, stimulați mai ales de ieșirea publică a lui Traian Băsescu, care nu a făcut decât să admită că Iohannis este candidatul său pentru președenția României. Dacă până în acest moment mai existau români care se îndoiau de colaborarea dintre președinte și prezidențiabilul ACL, acum lucrurile sunt clare, fapt care a condus la mobilizarea activă a celor care s-au sătrurat de regimul bolnav impus de către Băsescu în ultimii 10 ani.

În semn de resemnare sau poate ca o dovadă a falimentului ACL, sâmbătă membri de partid ai PNL și PDL nu au mai ieșit în stradă în așa numitele manifestații ale societății civile.

Campania electorală pentru turul II s-a terminat, iar duminică românii sunt așteptați la urne pentru a-și alege președintele. Așa cum s-a confirmat deja, lupta se duce între un continuator declarat al regimului Băsescu și un promotor al schimbarii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 noi, 2014
Palada Mieunel Cretinel
Ponta s-a batut pana in ultima clipa cu Basescu...
Iohannis a scapat pe turnanta
17 noi, 2014
WC Tudor(aliat al tanarului Ponta)
cum mai stam cu numaratoarea paralela dle Palada?
lui Sultanescu i-a iesit bine...a castigat Ponta...
17 noi, 2014
cantautor
"Aveti rabdare. Tineti-va cumpatul. Se joaca pina la capat. Masuratorile probabilistice spun: pe acolo, prin preajma lui 50%. Si aia care il dau pe VP cistigator (adica Sociopol si CSCI), si aia care il dau pe KI cistigator (CURS / Avangarde, respectiv IRES). Orice e posibil. Va fi o noapte lunga. O noapte de vreo 2-3 zile. Cum credeti ca era Basescu in noaptea lui 2009, cind seara toti spuneam ca a cistigat Geoana? La fel si acum. Pina nu zice BEC cea mai foarte finala si cea mai foarte oficiala numaratoare, se joaca pina la ultimul vot. Hai, ca se poate!", a scris Mirel Palada pe pagina sa de Facebook.
16 noi, 2014
anca périgueux
De acord, pe facebook e "omor"...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ