Ponta, acuzat de POLIŢIE POLITICĂ! Au fost sesizate organele abilitate

| 05 mar, 13:24

Senatorul Alin Tişe, vicepreşedinte al PNL, a cerut, joi, într-o conferinţă de presă, desfiinţarea Corpului de control al prim-ministrului, pe care îl consideră "organ de poliţie politică", transmite Agerpres.

 

"Cer Guvernului desfiinţarea Corpului de control al prim-ministrului, este un organ de poliţie politică al premierului, care nu respectă legea. În aceste condiţii, nu poate să ceară altor instituţii să respecte legea. Acestui Corp de control ar trebui să i se interzică efectuarea de controale în teritoriu, în condiţiile în care raportul Curţii de Conturi a României a descoperit că Secretariatul General al Guvernului (SGG), de care aparţine acest corp, a cheltuit ilegal bani din fondul de rezervă al Guvernului. De asemenea, cer preşedintelui Curţii de Conturi, Nicolae Văcăroiu, să sesizeze organele abilitate pentru a verifica modul de cheltuire a acestor sume, dar şi activitatea Corpului de Control şi a SGG', a afirmat Alin Tişe.

Mama premierului Victor Ponta, audiată la DNA. Ce a declarat la plecare

Acesta a mai spus că în raportul Curţii de Conturi pe 2013 se menţionează că Secretariatul General al Guvernului ar fi făcut 'cheltuieli ilegale şi ineficiente'.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 mar, 18:02
binevoitor
frica
Sper ca nu numai corpul de control a lui Ponta dar si alte institutii ale statului sa verifice toate proiectele derulate in timpul in care Tise era presedintele CJ Cluj si mai ales cele ale MBS Grup...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ