Anunţul NEAŞTEPTAT făcut de Victor Ponta pe facebook

| 20 dec, 18:44

Fostul premier Victor Ponta a precizat duminică pe Facebook că a revenit pe terenul de baschet "după șapte luni de pauză forțată".

"După 7 luni de pauză "forțată" azi am fost din nou pe teren alături de colegii mei! Sănătate multă urez tuturor (că e într-adevăr cea mai importantă)!", a scris Ponta pe rețeaua de socializare, atașând postării două fotografii dintr-o sală de sport.

Victor Ponta a suferit la jumătatea lunii iunie o intervenție chirurgicală la genunchiul stâng într-o clinică din Turcia, fiind nevoit să își delege atribuțiile de prim-ministru lui Gabriel Oprea pentru câteva săptămâni.

După operație, fostul premier anunța pe Facebook că intervenția fusese "mult mai complicată decât se anticipa" și își exprima speranța că "până în decembrie" va putea din nou să facă sport.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 dec, 14:58
Elena Constantin
si eu care credeam ca s-a hotarat sa plateasca factura pentru lansarea faraonica de pe National Arena..
21 dec, 13:51
Violeta
Castigi bani de acasa! Te invit sa intri intr-o AFACERE cu un potential urias. Afacerea vine cu AVANTAJELE comertului in retea, aplicabile la orice companie economica care doreste a fi rentabila. Iti voi trimite, GRATUIT, un curs special si multe alte materiale de formare care-ti vor explica cum poti sa castigi bani acasa. Inarmeza-te cu rabdare si aplica acum! Daca eu pot, poti si tu! Trimite “ info” la adresa de email : [email protected]
21 dec, 09:38
Mirel Paladin
din fericire,au lipsit:Ghita,clanul Cosma si Badescu...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ