Ponta, declaraţie dură: Antonescu şi-a minţit colegii privind legea amnistiei

| 16 dec, 2013

Preşedintele PSD, Victor Ponta, l-a atacat, luni, pe şeful PNL, Crin Antonescu, spunând despre acesta că şi-a minţit colegii în ceea ce priveşte legea amnistiei. Premierul a spus că a văzut ştirile despre stenogramele din conducerea PNL, dar nu ştie dacă sunt reale, iar "dacă sunt adevărate, domnul Antonescu şi-a minţit colegii asupra realităţii. E cel mai dur atac făcut de Ponta la adresa liderului PNL în spaţiul public.

"Am fost la USL 12 persoane când domnul Antonesu a fost de acord cu legea amnistiei. De Codul Penal nu am ştiut", a spus Victor Ponta. Conform acestuia, nu e prima oară când Antonescu spune una în faţa aliaţilor de la PSD şi alta în faţa colegilor liberali.

"În ceea ce priveşte legea amnistiei e necesară o consultare mai amplă cu MJ, cu CSM şi informat şi CE pentru că scopul acestei legi să fie foarte clar şi să nu mai fie folosită în propaganda domnului Băsescu", a mai spus Ponta. De asemenea, el a spus că avut o discuţie cu Lucian Bolcaş şi a declarat că acest a refuzat să fie nominalizat la CCR. "Vom face o propunere. Domnul Zegrean va trimit la Senat, azi, vacantarea funcţiei", a mai afirmat premierul.

„Restul lucrurilor, să ştiţi că oamenii le aşteaptă de la PSD şi de la aliaţii noştri, de la UNPR, de la PC. Poate o da Dumnezeu, şi de la PNL. Dar de la noi le aşteaptă lucrurile bune şi noi avem datoria să ne ocupăm de ce vor oamenii”, a spus Victor Ponta. El a arătat că social-democraţii trebuie să fie pregătiţi şi să îşi facă datoria faţă de oameni în ceea ce priveşte Legea bugetului de stat pe 2014, unde trebuie să se vadă dacă „sabotajul” preşedintelui Traian Băsescu va urma „linia binecunoscută”.

„Azi avem câteva lucruri importante pe care trebuie să le discutăm pentru finalul de an şi evident pentru pregătirea anulul viitor: vedem Legea bugetului de stat, în mod sigur va fi cea mai improtantă pentru că ţara are nevoie de buget şi o să vedem exact dacă sabotajul preşedintelui va merge în lina binecunoscută. Noi trebuie să fim pregătiţi şi să ne facem treaba faţă de oameni”, a spus Victor Ponta.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ