Ponta aruncă în aer relația cu FMI: „NU avem nevoie de acord”

| 07 dec, 2014

Premierul Victor Ponta a explicat, după discuțiile fără rezultat dintre Fondul Monetar Internațional și Executiv, că din punctul său de vedere, România nu are nevoie de un acord cu FMI.

Totodată, Victor Ponta a precizat și că relația cu FMI „este una slabă”, afirmând că România este foarte puțin influentă.

„Din punctul meu de vedere, nu e nevoie de un nou acord. Relația cu FMI este una slabă. Suntem foarte puțin influenți dintr-un motiv care sper că se va schimba din Ianuarie. De exemplu, următorul consiliu e în ianuaire. Nu merge domnul Iohannis, care e cel care ne reprezintă acum, nu merg eu, care sunt prim-ministru și cred că o să mai fiu, merge un domn care vine și zice: am venit să vă spun la revedere și pleacă. Dar în acest consiliu trebuie discutate probleme de deficit, mai multe chestiuni”, a declarat Ponta, invitat la Antena3.

Tag-uri: FMI, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 dec, 2014
Maria
Munca la domiciliu
Locuri de munca ! Baza: contract legal! NU este MLM si nici joc piramidal! Cautam operatori online care pot castiga cel putin 300 de dolari lunar, muncind doar 3 ore pe zi Pentru detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
07 dec, 2014
BANDUI IOAN
PONTA
NU ATI FACE ILUZII CA VEI MAI NEGOCIA CU FMI CA DNA TE ASTEAPTA LA COLT SI ARE FOARTE MULTE SA ATI PUNA AN CARCA SI MI-E TEAMA CA NU-TI AJUNG RESTUL ANILOR DE VIATA SA ATI ISPASESTI PEDEAPSA SI NICI AVERILE ANTREGULUI CLAN SA RAMBURSEZI JAFURILE FACUTE POPORULUI ROMAN KGBISTULE RUSOFIL !!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ