Ponta, atac la Băsescu pe Facebook: În timpul guvernelor lui Băsescu, preţul carburanţilor a explodat

| 31 mar, 2014

Victor Ponta îl acuză pe Traian Băsescu de "populism şi ipocrizie" pe tema accizei la carburanţi. Premierul arată că preţul benzinei a crescut, între 2009 şi 2012, cu 70%, iar cel al motorinei cu 91%, fără ca Băsescu să exprime vreo îngrijorare în acest sens.

 

"Graficul prezentat aici arata tuturor ipocrizia presedintelui Traian Basescu pe un subiect de interes pentru toti romanii. Dupa cum vedeti, din 2009 pana in 2012 presedintele Romaniei a tacut. Iata cum arata situatia reala: pretul benzinei, sub guvernele domnului Basescu, a crescut cu 70%, iar cel al motorinei cu 90%. Presedintele Romaniei, in functie si atunci, dar si acum, a ales sa taca!

Il invit pe dl. Basescu, daca tot se arata ingrijorat de pretul la benzina, sa prezinte opiniei publice scrisorile pe care i le-a trimis lui Emil Boc, ca dovada a ingrijorarii sale pentru pretul crescator pe care romanii l-au platit pentru combustibil din 2009 pana in 2012. Altfel, toate demersurile acestuia se inscriu la categoria populism si ipocrizie", a scris Victor Ponta pe pagina de Facebook.

Citeşte mai multe pe RTV.net.

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ