Ponta: Azi se inaugurează 37 km din autostrada Lugoj - Deva

| 23 dec, 2013

CNADNR inaugurează luni un nou tronson de 37 de kilometri din Autostrada Lugoj - Deva, a anunțat premierul Victor Ponta într-o conferinţă de presă după şedinţa de Guvern.

CNADNR m-a informat foarte clar că astăzi se deschide lotul I, 27 +10 kilometri (din Autostrada Lugoj - Deva - n.r.)”, a afirmat Victor Ponta, citat de Agerpres.

Întrebat dacă s-a dat şi un ultim aviz de mediu care lipsea, primul ministru a replicat: „S-a dat avizul de mediu, o să ne coste vreo 30 de milioane de euro subtraversările pentru urşi”.

Victor Ponta a adăugat că a fost informat de ministrul Dan Şova că au fost desemnaţi câştigătorii pentru autostrada Sebeş - Turda.

„Tot astăzi CNADNR-ul, ministrul Şova, m-au informat despre faptul că au fost anunţaţi câştigătorii pentru autostrada Sebeş-Turda în aşa fel încât din februarie-martie pot începe lucrările. Important este faptul că e pentru prima dată când s-a putut face acest lucru în 50 de zile, nu în nouă luni, nu în doi ani sau cinci ani”, a spus premierul.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ