Ponta: Băsescu are timp de întâlniri cu doamna Udrea, de petreceri la Neptun, dar nu-mi numeşte ministrul

| 25 aug, 2014

Premierul Victor Ponta a criticat, luni, faptul că preşedintele Traian Băsescu nu a aprobat încă propunerea ca senatorul PSD Darius Vâlcov să preia Ministerul Bugetului.

'Mă aştept ca preşedintele, ca domnul Băsescu, să facă tot ce poate pentru a sabota orice proiect al Guvernului. Uitaţi-vă că suntem la câteva zile după ce am făcut a doua propunere de ministru al Bugetului, pe domnul Darius Vâlcov, şi domnul Băsescu are timp de întâlniri formale cu doamna Udrea, are timp de petreceri la Neptun, are timp de orice, dar nu-mi numeşte ministrul. La fel şi legile', a spus Ponta, la Parlament, întrebat dacă se aşteaptă ca şeful statului să conteste la Curtea Constituţională proiectul privind reducerea CAS, aflat în reexaminarea Parlamentului.

Acesta a adăugat că îşi doreşte ca, după alegerile prezidenţiale din toamnă, România să aibă un preşedinte, 'eu sau cine doresc românii'', care să considere că prioritar pentru România este să aibă legea CAS, miniştri numiţi, ''nu întâlnirile cu doamna Udrea şi petrecerile la Neptun'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ