Ponta: Băsescu şi-a făcut publică fişa medicală pentru că, dacă îl arestează, să spună că nu suportă detenţia

| 16 oct, 2014

Premierul Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC la alegerile prezidenţiale, a declarat joi, la Brăila, că preşedintele Traian Băsescu şi-a făcut publică fişa medicală, deoarece "se gândeşte că, dacă îl arestează, să spună că nu suportă regimul de detenţie".

"Eu nu mai vorbesc de Băsescu, pentru că o să vorbească el cu procurorii şi cu judecătorii. Un singur lucru spun, că dumneavoastră m-aţi provocat. M-a întrebat cineva azi de ce şi-a dat domnul Băsescu fişa medicală. Acum mi-am dat seama: se gândeşte că, dacă îl arestează, să zică că nu suportă regimul de detenţie. El se pregăteşte deja să aibă o justificare", a afirmat Ponta, la un miting electoral organizat în faţa Casei Tineretului.

Victor Ponta le-a mai recomandat brăilenilor să "îl lase pe Băsescu cu Iohannis al lui", pentru că altfel vor avea "ghinion". "Aţi văzut că dacă românii nu au şase case înseamnă că au ghinion. Eu cred că am avut ghinion zece ani să alegem pe cine nu trebuie, nu o să avem în continuare", a spus Victor Ponta.

Citeşte şi: Traian Băsescu a publicat fişa medicală: Se recomandă monitorizarea zilnică a tensiunii arteriale şi EKG

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 oct, 2014
ramona
si o sa avem acelasi ghinion si cu dumneavoastra domnule ponta!!! nu sunteti departe de basescu

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ