Ponta: "Căsătoria între PNL şi UNPR cel mult face bine mişcărilor antisistem"

| 27 iun, 15:20

"Căsătoria" între PNL și UNPR cel mult face bine mișcărilor antisistem, a scris Victor Ponta într-o postare pe Facebook.

"Politica românească rămâne extrem de ciudată, irațională și greu de explicat pentru oameni! Eu nu reușesc să înțeleg de ce și cui folosește "căsătoria" între PNL și UNPR. Cel mult face bine mișcărilor antisistem, care primesc un nou argument contra tuturor partidelor și tuturor politicienilor — și va crește neîncrederea generală în sistemul actual!", a scris Victor Ponta, pe Facebook.

Ca "simplu cetățean", Victor Ponta susține că "se bucură (răutăcios)" pentru PNL — "un partid în disoluție din cauza unei conduceri sinucigașe, fără cuvânt, principii, ideologie sau viziune".

"Unirea cu UNPR (partid de stânga, având culoarea roșie și lideri foști pesediști) va mări scârba și dezamăgirea electoratului propriu și va consolida dezastrul electoral care se prefigurează în toamnă. Aducerea și lui Geoană în combinație este bomboana pe colivă — își merită soarta! Îmi pare rău pentru UNPR — au fost aliați serioși și de încredere în guvernarea 2012-2015. Au construit un partid de la zero și au mulți oameni valoroși. Au supraviețuit ca identitate într-un USL câștigător și acum vor dispărea rapid într-un PNL pierzător", a mai scris Ponta.

În același timp, Ponta se declară îngrijorat pentru PSD. "Întotdeauna cel mai mare pericol pentru PSD a fost izolarea. E rău să fii cel mai mare partid, dar singur e foarte ușor să scapi de aliați și e foarte greu să îți câștigi alții (mai ales dacă impresia de aroganță și comportament de "vătaf județean" este transmisă către parteneri)", a argumentat el.

Fostul premier s-a arătat totuși bucuros pentru ALDE. "Sunt bucuros pentru ALDE — arătând consecvență și răbdare, dar și profitând de greșelile catastrofale ale celorlalți, devine din ce în ce mai mult un actor indispensabil atât pentru electoratul liberal (dezamăgit de PNL), cât și pentru PSD (care nu mai are alt aliat compatibil și credibil în afară de ALDE)!", a adăugat el.

 

Tag-uri: PNL, UNPR, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ