Ponta: Cei care se opun independenței noastre economice ar face orice ca să blocheze măsurile Codului Fiscal

| 04 iul, 14:46

Premierul Victor Ponta susţine că noul Cod fiscal a fost adoptat prin consens politic, dar în acest moment toţi adversarii dezvoltării, prosperităţii şi independenţei economice sunt în stare de orice ca să blocheze aplicarea măsurilor din respectivul Cod, transmite Agerpres.

"O ştire care confirmă faptul că reducerea cotei standard de TVA la 19% prin noul Cod fiscal va avea un efect pozitiv similar! (...) Codul fiscal a fost adoptat prin consens politic (votat de toate partidele) şi prin cea mai amplă consultare cu mediul de afaceri (în special Coaliţia pentru Dezvoltarea României)! Cred că în acest moment toţi adversarii dezvoltării, prosperităţii şi independenţei noastre economice sunt în stare de orice ca să blocheze aplicarea măsurilor din Cod!", a scris premierul pe pagina sa de Facebook.

El a făcut un apel la toţi românii de bună credinţă "să facem front comun împotriva oricăror asemenea tentative evident împotriva interesului nostru ca ţara şi societate".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 iul, 00:00
Monica
Colaborare cu castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! sellectam urgent persoane din toate localitatile tarii, pentru colaborare part-time sau full-time. Castigurile, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), vin din prima luna, iar activitatea este extrem de simpla. Garantam seriozitate maxima si cerem acelasi lucru. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ