Ponta: Cred că nimeni nu e de neînlocuit, în frunte cu mine

| 20 oct, 19:03

Victor Ponta a afirmat marți că, în ceea ce îi privește pe miniștrii Cabinetului, "nimeni nu e de neînlocuit", în frunte cu el.

"Cred în posibilitatea că nimeni nu e de neînlocuit, în frunte cu mine, dar, mai departe, faci schimbări atunci când ai o soluție mai bună, nimic altceva. Ceea ce contează e performanța actului de guvernare", a spus Ponta, într-o intervenție telefonică la Antena 3, întrebat dacă el crede în posibilitatea unei remanieri guvernamentale până la sfârșitul anului acesta.

În privința miniștrilor care ar putea fi schimbați, premierul a spus că prioritară este aprobarea bugetului pe 2016.

"Haideți să ne facem treaba, să aprobăm bugetul și oricând e cazul să avem o soluție mai bună o să vă anunțăm", a explicat el, precizând totodată că deciziile de schimbare a unui ministru se iau prin "consultare permanentă și evaluare permanentă" cu președintele PSD, Liviu Dragnea.

Victor Ponta a comentat totodată și varianta potrivit căreia și-ar putea pierde sprijinul politic și ar fi înlocuit cu Vasile Dâncu.

"Ăsta e rolul presei, să discute, să analizeze scenarii. (...) Deocamdată îmi fac treaba de prim-ministru, Guvernul la fel și de principiu o să ne-o facem până la sfârșitul mandatului, în 2016. Alte lucruri, despre partea strict politică, am vorbit la Congres", a afirmat prim-ministrul.

Tag-uri: Guvern, psd, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ