Ponta critică dur postarea lui Viktor Orban: Este o atitudine JIGNITOARE la adresa României

| 27 iul, 21:37

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Antena 3, că promovarea de către premierul ungur, Victor Orban, a simbolurilor Ungariei Mari şi ale Ţinutului Secuiesc, este una jignitoare la adresa României.

”Mie mi se pare că atitudinile domniei sale, nu ca prim-ministru ci ca lider politic, sunt jignitoare la adresa României și inaccepatbile între două țări prietene”, a declarat Victor Ponta.

Premierul conservator al Ungariei, Viktor Orban, a postat o serie de fotografii cu simboluri ale aşa-numitului "Ţinut Secuiesc" şi "Ungariei mari", după ce a participat sâmbătă la Universitatea de Vară "Tusványos" de la Băile Tuşnad.

Printre imaginile difuzate de Viktor Orban din zona vizitată sunt unele cu insigne metalice şi de lemn ale "Ungariei mari" şi ale aşa-numitului "Ţinut Secuiesc".

MAE a reacționat la postările premierului Ungariei și a apreciat că că promovarea de către premierul ungur a simbolurilor Ungariei Mari şi ale Ţinutului Secuiesc este complet inacceptabilă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ