Ponta despre afirmațiile lui Gorghiu: Cu o astfel de Opoziție mai stăm la guvernare 50 de ani

| 14 aug, 16:08

Victor Ponta afirmă, în replică la cererea de demisie pe care Alina Gorghiu, copreședinte PNL, a adresat-o ministrului Educației, Sorin Câmpeanu, că aceasta are idei "foarte puține și foarte fixe" și adaugă că având o astfel de opoziție "actuala coaliție poate rămâne la guvernare încă 50 de ani", relatează Agerpres.

"E clar! Acum m-a lăsat pe mine și l-a luat pe Ministrul Educației! D-na Gorghiu are idei foarte puține și foarte fixe. Dacă asta înseamnă Opoziție, înseamnă că mai stăm la guvernare 50 de ani!", a scris premierul vineri pe Facebook.

Copreședintele PNL Alina Gorghiu consideră că ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, ar trebui să demisioneze în contextul modului de funcționare a admiterii în licee.

"Domnul ministru Câmpeanu ar trebui să cedeze portofoliul Educației dacă nu este capabil să țină în frâu o chestiune care ar trebui să funcționeze ca un ceas — procesul de admitere a elevilor la licee — și dacă nu intenționează să promoveze meritocrația în educație. Neputința domniei sale riscă să marcheze o generație de elevi, să revolte și să nedreptățească tineri care au făcut eforturi pentru a fi admiși la un liceu bun", a scris vineri Alina Gorghiu pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ