Ponta despre Băsescu în scandalul ofiţerului acoperit: Nu-i mai răspund. Am fost făcut şi homosexual

| 15 oct, 2014

Victor Ponta a declarat la RomâniaTv că preşedintele Traian Băsescu a încălcat justiţia atunci când a citat din documente oficiale şi acuzându-l că a fost ofiţer acoperi.

„Băsescu e în campanie. Băsescu a făcut ceea ce nu trebuia să facă un preşedinte. A atacat justiţia, e supărat din cauza fratelui său, probabil. A atacat nişte oameni, care, spre deosebire de noi, îşi fac treaba şi-şi sacrifică viaţa. Nu vreau să fac greşeala să-i răspund tot electoral. Nu ştiu dacă a încălcat legea, instituţiile statului sunt în măsură să analizeze acest lucru”, a spus premierul.

Ponta a spus că nu doreşte să răspundă unor astfel de acuzaţii şi nici altor acuzaţii, preluate de la senatorul PSD Valer Marian. În 2013, Valer Marian a depus o interpelare la Parlament unde prezenta anumite fapte din care ar fi reieşit că premierul ar fi fost homosexual, că şi-ar fi ucis tatăl etc.

„Eu nu am răspuns acuzaţiilor, ele sunt mai multe, vin de la acel senator PSD, căruia nu am crezut de cuviinţă că trebuie să-i răspund. Pentru că acel senator a spus şi că mi-am omorât tatăl, iar tatăl meu a murit de cancer, fiecare ştie ce înseamnă să pierzi un părinte. Apoi, am fost acuzat că sunt homosexual, mă bucur că copiii mei nu m-au întrebat despre ce înseamnă acest lucru”, a mai spus premierul.

În septembrie 2013, senatorul Valer Marian depunea la Parlament o interpelare pentru premierul Victor Ponta. Într-una dintre întrebările vizate, senatorul făcea referire la calitatea de ofiţer acoperit a actualului prim-ministru, fapt pe care preşedintele Traian Băsescu l-a folosit ca indiciu pentru a face verificări ulterioare.

De asemenea, Valer Marian a prezentat o interpelare cu diferite fapte din care ar fi reieşit că Victor Ponta era homosexual, că şi-ar fi ucis tatăl, că a participat la orgii etc. În cadrul interpelării, senatorul îi cerea premierului să confirme sau să infirme aceste fapte.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ