Ponta, despre demisia lui George Maior: La pregătirea pe care o are, nu cred că o să fie şomer

| 03 oct, 2014

Victor Ponta a declarat, vineri, în contextul în care şeful Serviciului Român de Informaţii (SRI), George Maior, a anunţat că va demisiona după alegerile prezidenţiale, că nu crede că acesta 'o să fie şomer', arătând că va discuta despre posibilitatea numirii sale în funcţia de premier la momentul potrivit.

"Eu cred că domnul Maior, despre care sigur că vorbesc cu oarecare doză de subiectivitate pentru că ne ştim foarte bine şi avem o relaţie foarte bună personală, dar dincolo de această parte strict subiectivă, cred că domnul Maior şi ca senator înainte şi din momentul în care a devenit director al SRI a reprezentat un echilibru şi un prestigiu pentru SRI foarte important pentru România, în ansamblu. Ştiu că este foarte apreciat, mult mai apreciat decât preşedintele ţării de exemplu, la Washington, la Bruxelles, la Berlin, în relaţiile cu partenerii noştri strategici şi nu pot decât să spun că a fost, ca şi domnul Meleşcanu, ca şi domnul Ungureanu, atunci când a fost director al SIE, şi a îndeplinit foarte bine o sarcină dificilă. În rest, ce va fi după alegeri, eu cred că la pregătirea pe care o are şi la experienţa pe care deja a dobândit-o, nu o să fie şomer - aşa cred eu. Despre posibilitatea ca Maior să devină premier o să discutăm la momentul potrivit', a afirmat premierul.

Citeşte şi: Şeful SRI, George Maior, şi-a anunţat DEMISIA

Directorul Serviciului Român de Informaţii (SRI), George Cristian Maior, a declarat vineri la Timişoara că după alegerile prezidenţiale îşi va prezenta demisia din funcţie noului preşedinte, considerând că este normal acest lucru şi precizând că niciodată nu i s-a propus să fie prim-ministru.

'Din punctul meu de vedere, voi merge către acest nou preşedinte, îmi voi prezenta demisia şi rămâne la latitudinea lui să aprecieze dacă activitatea mea în fruntea acestui serviciu a fost potrivită şi să continue sau să ia o altă decizie. Nu am nicio problemă din acest punct de vedere', a afirmat George Maior.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ