Ponta, despre dosarul de la DNA: Prejudiciul nu există. Taxele lui Dan Şova către stat le-am plătit eu

| 19 aug, 23:10

Victor Ponta a precizat că nu există niciun prejudiciu cauzat de Dan Şova statului român prin neplata taxelor pentru că, de fapt, acei 51.000 de lei de care se vorbeşte în dosar au fost achitaţi la stat de către el, transmite RomâniaTV.net.

Premierul Victor Ponta a explicat că suma de 51.000 de lei, bani pe care Dan Şova nu i-a plătit statului, au fost, de fapt, plătiţi de către el.

Citeşte şi: Victor Ponta: Reducerea TVA la 20% are cel mai bun impact economic

"Din expertiză, din tot ce s-a depus la dosar, DNA îl acuză pe Dan Şova că nu a plătit TVA şi taxe de 51.000 de lei, taxe cu mine. Din expertiză rezultă că aceste taxe le-am plătit eu. Deci statul nu e prejudiciat.

DNA zice că nu a plătit Şova, are dreptate, dar i-am plătit eu (...) Nu e nicio controversă", a declarat premierul pentru România TV.

Întrebat dacă DNA a făcut un aviz în cazul său, premierul a replicat: "nu pot să comentez"

DNA a anunţat, miercuri, că prejudiciul produs de premierul Victor Ponta în Dosarul Turceni-Rovinari este de peste 51.300 de lei. La scurt timp, Ponta a reacţionat pe Facebook, susţinând că prezentarea de către DNA, ca urmare a expertizei, a sumei de 51 de milioane de lei ca prejudiciu în dosarul său reprezintă o manipulare.

Citeşte şi: Ponta şi DNA, contre în lanţ pe expertiza contabilă în dosarul Turceni-Rovinari

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ