Ponta, despre Legea pensiilor militare de stat: E o măsură reparatorie prin care arătăm recunoștință

| 30 iun, 21:53

Premierul Victor Ponta a apreciat marți că adoptarea de către Parlament a Legii pensiilor militare de stat reprezintă un sprijin binemeritat pentru cei din sistemul militar, dar și o măsură reparatorie a "greșelilor care s-au făcut în trecut".

"Parlamentul a adoptat Legea privind pensiile militare de stat — un sprijin binemeritat pentru polițiști, militari, jandarmi, pompieri și funcționarii publici din sistemul administrației penitenciarelor! Este o măsură reparatorie, prin care arătăm recunoștință față de datoria îndeplinită în serviciul statului. Prin solidaritate îndreptăm greșelile care s-au făcut în trecut!", a scris Ponta pe Facebook.

Plenul Camerei Deputaților a adoptat marți proiectul de lege privind pensiile militare de stat, care prevede ca baza de calcul folosită pentru stabilirea pensiei militare de stat este media tuturor veniturilor brute realizate în șase luni consecutive, din ultimii cinci ani de activitate.

Deputații au adoptat proiectul de lege cu 289 voturi 'pentru', un vot 'împotrivă' și 13 abțineri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ