PONTA, despre relaţia cu preşedintele IOHANNIS

| 22 ian, 17:17

Victor Ponta a afirmat că are o relaţie „absolut normală” cu preşedintele Klaus Iohannis şi „în câteva luni oamenii se vor obişnui cu normalitatea acestei relaţii”. Premierul a făcut aceste declaraţii într-un interviu acordat celor de la jurnalul.ro.

„Am o relaţie absolut normală (cu Klaus Iohannis, n.r.) şi dincolo de supărarea unora care spun de ce nu se ceartă, eu cred că în câteva luni oamenii se vor obişnui cu normalitatea şi avantajele acestei relaţii”, a declarat premierul Victor Ponta.

În ceea ce priveşte rămânerea la guvernare, premierul a pledat pentru menţinerea actualului Guvern.

Eu văd clar forfota din jur: « Să iasă Iohannis să-l certe pe Ponta, să-l dea jos pe Ponta, să vină PNL, să vină cutare!» Eu înţeleg această grabă. De ce? Pentru că scorul politic PSD contra PNL e scorul din primul tur: 40 la 30. Votul politic e ăla. Şi, dacă timpul trece, cred că vom câştiga alegerile în 2016. Vom fi pe primul loc. Agitaţia asta a unora cred că e un lucru rău.”, a mai declarat Victor Ponta, pentru jurnalul.ro.

PONTA, reacţie dură privind presupusa şpagă care ar fi ajuns la BOC ŞI PDL

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ