Ponta dezvăluie numele celui pe care l-ar susține la șefia Guvernului

| 13 iul, 22:54

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Antena 3, că l-ar suține la șefia Guvernului pe Călin Popescu Tăriceanu, întrucât este un președinte de Senat foarte bun.

”Nu cred că sunt de neînlocuit. Voi susține întotdeauna care ar candida ca USL. L-aș susține pe Călin Popescu Tăriceanu. Nu e un secret. Eu un președinte de Senat foarte bun și foarte onorabil.Dar, predarea pe tavă către cei care au distrus România în 2012”, a spus Victor Ponta.

El a mai spus că s-a gândit  de foarte multe ori la demisie, atât de la conducerea PSD, cât și din fruntea Guvernului. În acest context, premierul a precizat că o demisie de la Guvern ar însemna să cedeze țara ”celor care au distrus-o înainte”.

”O gândire foarte concretă. M-am gândit la PSD, partidul meu, cu bune și cu rele, care cred că a făcut multe lucruri bune.Am găsit o formulă foarte bună, Rovana Plumb. La Guvern lucrurille stau în felul următor. Sunt niste proiecte pe care le-am pus în aplicare și vreau să le duc la bun sfârșit. Eu am fost votat ca să guvernăm. Eu dacă îmi dau demisia de la Guvern, înseamnă că îmi dau țara celor care au distrus-o înainte. Plecarea mea pentru a veni cei care au distrus România este o trădare”, a declarat Ponta.

Premierul Victor Ponta a anunţat duminică, printr-o scrisoare adresată liderilor social-democraţi şi postată pe Facebook, decizia de „a nu mai ocupa nicio funcţie de conducere“ în PSD până în momentul în care îşi va demonstra nevinovăţia faţă de acuzaţiile care îi sunt aduse în justiţie. Decizia a fost anunţată în contextul în care Victor Ponta este aşteptat la DNA, după ce câteva săptămâni a evitat să se vadă cu procurorii, alegând să plece în Turcia pentru o operație care putea fi realizată și în România.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ