Ponta: Discursul lui Dragnea de la miting a fost delirant. Oamenii n-au înțeles de cine să-l apere

| 12 iun, 11:00

Președintele Pro România - și fostul premier - Victor Ponta a explicat, la Realitatea TV, de ce manifestanții de la mitingul PSD nu au ascultat discursul liderului social-democrat Liviu Dragnea și care a fost momentul în care acesta și-a ieșit ”din rol” și a spus cu adevărat ceea ce gândește.

Niciun participant la mitingul PSD de sâmbătă nu are vreo nemulțumire legată de statul-paralel, pentru că nu știe ce înseamnă, este de părere Victor Ponta. ”Nici eu nu știu ce înseamnă”, a completat acesta.

Președintele Pro România susține că discursul lui Liviu Dragnea a fost delirant și a explicat de ce manifestanții au plecat înainte ca acesta să termine de vorbit.

”De asta nici nu l-au prea ascultat oamenii - am văzut că au plecat. Ce PSDist a vorbit înainte? Liviu Pleșoianu de la Antena 3, Olguța Vasilescu de la PRM, doamna Dăncilă de la Videle și doamna Firea care a spus că n-o lasă lumea să muncească în Bcuurești. (...) E foarte greu pentru niște oameni care vin de la mare distanță să vină pentru ceva ce nu înțeleg. Orice om, dacă îi spui că facem miting pentru statul-paralel, te întreabă ce e aia. Și ce vor cere. (...) De-aia au plecat oamenii, că n-au înțeles de cine trebuiau să-l apere pe Dragnea”, a afirmat Ponta.

Imediat după miting, liderul PSD a spus ceea ce gândește pentru prima dată, consideră fostul premier.

”Pentru prima dată de când îl cunosc pe Dragnea a spus ce gândește, la o emisiune. El niciodată nu spune ce gândește. Disimulează. A zis că toți dușmanii lui nu contează. A zis că suntem șobolani, un termen folosit de naziști. A zis că NATO și UE au plătit statul-paralel. A zis că dă ordonanță dacă-l condamnă pe el. A zis că o să meargă până la capăt. O să ne ia pensiile de la Pilonul II, să nu vă faceți iluzii”, a precizat Ponta.

Liderul Pro România susține că Liviu Dragnea a jucat, în 2016, ”cel mai bun rol al său”.

”În 2016 a făcut cel mai bun rol al său în campanie. M-a convins și pe mine. O lăuda pe Kovesi. Ponta era cel mai bun premier. Acum, dacă-l condamnă, îl condamnă statul-paralel. Dacă-l achită, Justiția e bună. Vedeți un gen de raportare personală. Kovesi, Coldea, Maior sunt dușmani cu care se luptă. Eu când l-am văzut, îi iubea foarte tare. Le ducea vin”, a declarat Victor Ponta, la Realitatea TV.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ