Ponta: E ca în Caragiale. Trebuie să ne vedem cu cei de la PNL să le explicăm ce au votat acum două luni

| 14 aug, 21:04

Premierul Victor Ponta a declarat, la Antena 3, că sunt multe lucruri pe care guvernul le face, în condiţiile în care opoziţia nu face nimic decât să ceară demisia.

"Dincolo de glumele astea, sunt multe lucruri pe care le facem apropo de guvernare. În afară de demisia nu am văzut nimic. Mă deranjează acest lucru pentru că un Cod Fiscal nu este ceva ce adopţi azi şi mâine schimbi. Vorbesc şi de salariat şi de cel care investeşte. Omul vrea să ştie dacă sistemul rămâne acelaşi patru ani, cinci ani. Ori opoziţia a înţeles, a văzut toate cifrele, a făcut un amendament la TVA, i-am convins. Apoi domnul Iohannis a întors Codul, după ce în campanie a explicat că trebuie scăzute taxele. Mi se pare neserios şi incorect. Doar pentru că am făcut noi acest proiect.

Cât despre consultări, premierul a explicat că i se pare o situaţie de Cararagiale.
"Eu cred că este o chestie ca în Caragiale. Adică să ne vedem cu cei de la PNL să le explicăm ce au votat acum două luni?"
"La consultări nu va merge nimeni de la guvern. De la PSD am vorbit cu Liviu Dragnea, pentru că ştie cel mai bine desprece este vorba, Eugen Teodorovici şi cei doi preşedinţi de comisii din Parlament. Dar vă aduc aminte că acest Cod Fiscal a fost dezbătut în comisii şi votul a fost unanim."
Saptamana viitoare au loc consultari pe Codul Fiscal si este important de stiut daca lucrurile raman asa cum au fost votate in unanimitate in Parlament sau se pot modifica unele prevederi.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 aug, 09:43
gghas
Fix ca in Caragiale, sau mai nou, ca in Ponta, ca prim-ministru votez proiectul Rosia Montana dar ca deputat sunt impotriva proiectului.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ