Ponta explică de ce a ales CRAIOVA pentru lansarea candidaturii sale

| 28 iul, 2014

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, luni, la RTV, că organizarea Consiliului Naţional al Partidului Social Democrat, marţi, la Craiova, are ca explicaţii atât faptul că Oltenia este regiunea sa de suflet, cât şi pentru scorul electoral obţinut de social-democraţii craioveni la alegerile europarlamentare.

"E un bazin electoral şi e regiunea mea. Eu ţin la Târgu Jiu şi iubesc Târgu Jiu, dar, totuşi, Craiova e capitala Olteniei. Şi, cu o primăriţă ca Olguţa Vasilescu şi cu o organizaţie care a adus la europarlamentare cel mai mare număr de voturi din ţară, meritau acest lucru', a declarat preşedintele PSD întrebat de ce a ales Craiova pentru a-şi lansa candidatura la prezidenţiale.

Victor Ponta a adăugat că PSD organizează evenimente în mai toate regiunile ţării, dar că pentru acest Consiliu Naţional s-a considerat că Oltenia şi Craiova meritau organizarea acestei reuniuni.

Social-democraţii se vor reuni, marţi, la Craiova, în cadrul Consiliului Naţional al partidului, prilej cu care premierul Victor Ponta va solicita sprijinul colegilor săi pentru a candida la alegerile prezidenţiale din toamnă.

Citește și: Lia Olguţa Vasilescu: Victor Ponta se ţine de promisiune şi îşi lansează candidatura din capitala Olteniei

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 iul, 2014
Gabriel
Normalitate
mi se pare normal ca un mincinos sa multumeasca unor hoti(de voturi)
Poate ar trebui sa treaca si pe la cimitir sa le multumeasca mortilor care au votat

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ