Ponta și Tăriceanu, scenariu negru pentru Băsescu: Va fi forțat să demisioneze

| 24 iun, 2014

Premierul Victor Ponta și președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, au pus la punct un plan prin care să-l bată pe Traian Băsescu cu propriile arme, mai precis cu sprijin de la Bruxelles.

Ponta și Tăriceanu au explicat că Declarația care va fi adoptată de Parlament, prin care se va cere demisia de onoare a președintelui Traian Băsescu, nu are valoarea juridică, dar are o mare valoare pe plan european.

”Traian Băsescu, pentru că cunosc foarte bine personajul, nu va demisiona, chiar dacă Parlamentul îi va cere acest lucru. Această Declarație va fi însă un semnal extrem de important pentru toți liderii europeni și cred, chiar cred, că presiunea pe el va fi enormă și la un moment dat va fi forțat să demisioneze”, a declarat Tăriceanu în cadrul unei emisiuni televizate.

Premierul Victor Ponta susține, la rândul său, că Declarația Parlamentului va fi adoptată chiar înainte de Consiliul European, iar Traian Băsescu va intra în colimatorul liderilor europeni, care vor recepționa foarte rapid semnalul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ