Ponta îi răspunde lui Antonescu: Mi-e frică doar de Dumnezeu

| 03 iun, 2014

Prim-ministrul Victor Ponta i-a raspuns, marti, fostului presedinte liberal Crin Antonescu, dupa ce acesta afirmase ca premierul se teme de Klaus Iohannis si ca "ii este tot mai frica".

Intrebat de jurnalisti daca ii este frica de Klaus Iohannis, Victor Ponta a raspuns: "Mi-e frica de Dumnezeu, cum cred ca va e si dvs". "I-a fost frica de Dan Diaconescu, la Gorj, se teme si de Klaus Iohannis, pe mine m-a atacat desi am demisionat. (...) Ii este tot mai frica, cu cat are mai multa putere", a declarat Crin Antonescu, intr-o interventie telefonica, luni seara, la Realitatea Tv.

Totodata, legat de subiectul aliantei PSD cu PP-DD, presedintele social-democrat a subliniat ca "replicile taioase" cu fondatorul partidului, Dan Diaconescu, au fost "mai putine decat intre PNL siPDL", facand referire la alianta si preconizata fuziune dintre aceste doua partide. "Suntem inopozitie in majoritatea consiliilor judetene. Poate ca e corect asa, scena politica e echilibrata. Dl Blaga, cu 12 la suta, conduce practic toate consiliile judetene. Dl Dragnea a discutat cu secretarul general al PP-DD si probabil vom ramane impreuna in opozitie in consiliile judetene", a mai spus Victor Ponta.

Presedintele PSD a declarat luni ca Puterea va purta discutii cu liderii PP-DD, putand fi facuta chiar si o alianta la nivel de Parlament cu reprezentantii acestui partid.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ