Ponta îl bate pe Antonescu la rating

| 15 mai, 2013

Postul de care Crin Antonescu încearcă să se apropie a publicat recent sondajul în care liderul liberal era depășit în cursa prezidențială de chiar colegul de alianță, premierul Victor Ponta.

În contextul apropierii alegerilor prezidențiale (2014), modul în care principalii lideri - unii dintre ei prezidențiabili - reușesc să își atragă sprijinul televiziunilor și al media este esențial. Cu un RTV ostil, Crin Antonescu, cel mai sigur prezidențiabil până în prezent, încearcă să curteze Realitatea TV. Dar, după cele mai recente date, pare să nu-i prea reușească.

Invitat zilele trecute la RTV (ora 22.00), premierul Victor Ponta a avut o audiență medie de 134.000 de telespectatori și un rating de 1,  în timp ce liderul PNL, invitat la Realitatea TV (ora 21.00), a avut o audiență de doar 82.000 de telespectatori și un rating de 0,8.

Mai mult, postul de care Crin Antonescu încearcă să se apropie a publicat recent sondajul în care liderul liberal era depășit în cursa prezidențială de chiar colegul de alianță, premierul Victor Ponta. Sondajul de opinie al Geopol (26 aprilie – 2 mai 2013;  eșantion de 1.068 persoane) îl cota pe premier la 24,5% în intenţiile de vot, pe Crin Antonescu, la 20,2% şi pe Mugur Isărescu, cu 13,5%.

De altfel, există informatii conform cărora consilierii președintelui PNL îi recomandă acestuia să renunțe la încercările de a se apropia de Realitatea Tv, rămânând fidel Antenei 3.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ