Ponta îl ironizează pe Traian Băsescu: Până mută blugii, peştele de cristal, mileurile...

| 02 iun, 21:32

Premierul Victor Ponta îl ironizează pe fostul preşedinte Traian Băsescu. Ponta spune că Băsescu se va muta în vila de pe strada Gogol, dar "până mută blugii, peştele de cristal, mileurile, durează".

"Înteleg că se mută, dar ca orice om cu agoniseala mare, durează. Va dati seama cat a strans el, pana muta blugii, până mută peştele de cristal, mileurile şi toate celelalte... durează.

I-am întrebat pe cei de la RA-APPS şi mi-au spus ca si-au terminat treaba la resedinta din Gogol 2. Acuma mută omul. Asta m-au informat cei de la RAAPPS, ca e finalizată lucrarea, deci se poate muta", a spus Victor Ponta.

Traian Băsescu locuieşte, în momentul de faţă, la Scroviştea şi se va întoarce în Bucureşti în momentul în care lucrările de renovare la imobilul din Strada Gogol ce i-a fost repartizat de Guvern, vor fi finalizate.

Potrivit imaginilor prezentate de România TV, lucrările sunt aproape de final. Faţada clădirii a fost refăcută, în interior se fac ultimele finisaje şi curtea este curăţată.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ