PONTA, în ultima şedinţă de Guvern: Îmi doresc ca viitorul Guvern să fie mai bun ca acesta

| 04 noi, 16:54

Premierul demisionar Victor Ponta a declarat în ultima şedinţa de Guvern că îşi doreşete ca viitorul Executiv să fie mai bun ca cel pe care l-a condus el.

"Vreau sa spun ca îmi doresc ca viitorul Guvern să fie mai bun ca acesta. Are plătite salarii, pensii, dar dacă avem perioada lunga de instabilitate, stricam tot. În acesta sedinta sunt lucruri care trebuie  facute, i-am propus presedintelui ca domnul Dusa sa asigure interimatul pana cand fortele politice cad de acord asupra unui nou nume. Cred ca multi de aici trebuie să isi continuie activitatea. Multumesc celor de la presa care au muncit alături de noi în aceşti 4 ani. Sunt convins că după atâta timp putem să facem o analiză asupra ceea ce trebuia să se facă şi ce s-a realizat", a declarat Ponta, în sedinta de Guvern.

Citeşte şi: Victor Ponta a anunţat DEMISIA GUVERNULUI. Propunerea sa pentru Iohannis: Mircea Duşa - premier interimar

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ