Ponta joacă în politica mare, Iohannis…ghinion

| 20 oct, 2014

Iar în timp ce Prezidențiabilul PSD, Victor Ponta, prezintă un program sustenabil pentru România, cu demersurile aferente câștigării de încredere la nivel extern, Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis face turul emisiunilor TV pentru a explica cum și-a achiziționat șase case și poartă întâlniri cu oficiali europeni ce pun bețe–n roate României.

Summit-ul UE al Europei de Sud – Est intitulat „Pe drumul spre stabilitate și creștere” organizat de The Economist și onorat de Premierul Victor Ponta are loc zilele acestea în București.  Evenimentul este marcat de prezența unor reprezentanți de top din politică și economie din regiunea Sud-Est Europeană care vor trasa linia de acțiune pentru perioada următoare pe arena internațională.

În contextul eforturilor depuse de către statele membre UE pentru a se separa de stagnarea economică și de a ieși cât mai puternice din criză, The Economist a avut plăcerea de a organiza în România Summit-ul Sud-Est European, după ce anul trecut personalități distinse au dezbătut și conceput planuri de acțiune pe teritoriul Bulgariei.

Citeşte şi: Victor Ponta: În maxim cinci ani, România va ajunge să fie independentă energetic

Deschiderea oficială a Summit-ului a fost făcută de către fostul prim-ministru al Greciei și de către fostul prim-ministru italian, unde l-au avut invitat de onoare pe candidatul la Președinție, Victor Ponta. Prezența Premierului în cadrul evenimentului s-a pliat pe oferirea din partea României a unui model de integrare europeană și transatlantică pentru țările care vor să îl urmeze.

Viziunea strategică a liderului PSD la nivelul politicii externe a fost creionată în obiective concrete și cu un impact puternic pentru fragilitatea situației din Europa de Est.  România, prin vocea premierului Victor Ponta, își asumă un rol important pe scena internațională: de lider regional de dezvoltare economică.

Țara noastră a înregistrat importanți pași pe filieră externă sub aparatul guvernamental condus de liderrul PSD. Gazoductul Iași-Ungheni a fost inaugurat de către premierul Victor Ponta împreună cu omologul său, Iurie Leancă, pentru a dezpovăra pe cei de peste Prut de amenințările cu sistarea gazului venit din Rusia.

Citeşte şi: Un deceniu de sfidare a legii: de la primarul Băsescu la primarul Iohannis

Totodată, Victor Ponta și-a asumat atât prin programul său guvernamental, cât și prin cel prezidențial reformarea sistemului energetic astfel încât în 5 ani România să devină Lider regional în energie. Pentru Victor Ponta o Românie puternică pe arena internațională trebuie să fie o Românie independentă energetic.

Iar în timp ce Prezidențiabilul PSD, Victor Ponta, prezintă un program sustenabil pentru România, cu demersurile aferente câștigării de încredere la nivel extern, Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis face turul emisiunilor TV pentru a explica cum și-a achiziționat șase case și poartă întâlniri cu oficiali europeni ce pun bețe–n roate României.

Citeşte şI: SONDAJ CSCI: Bucureştenii votează cu VICTOR PONTA

Klaus Iohannis s-a întâlnit recent la Sibiu cu Elmar Brok, cel care în ianuarie cerea Parlamentului European amprentarea românilor care circulau în străinătate, și a participat acum căteva zile la o emisiune de la Digi24, în care acesta a prezentat istorioara controversatelor sale case cu zâmbestul pe buze într-o ironie maximă. Fapt ce a determinat-o pe moderatoarea emisiunii să îl catalogheze pe Prezidențiabilul PNL - PDL rentier de Sibiu.

Citeşte şi: Iohannis și Băsescu, o nouă asemănare – se concurează la numărul de case

Comportamentul prezidențiabililor din campania pentru Palatul Cotroceni va fi reliefat prin votul cetățenilor de pe data de 16 noiembrie. Dacă Klaus Iohannis  va avea „ghinion” sau nu, așa cum l-a transmis el cadrelor didactice care nu au reușit să își achiziționeze șase case ca și el, vor decide românii.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 oct, 2014
un roman
sa inteleg ca acest site e patronat de un PSD-ist?
21 oct, 2014
cantautor
Ponta joaca tare....
Deputatul Monica Iacob-Ridzi a demisionat din PP-DD si s-a alaturat grupului parlamentar PSD, a anuntat luni presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, citat de Agerpres.

"Va informez ca doamna deputat Monica Iacob-Ridzi, aleasa in circumscriptia electorala nr 22, Colegiul uninominal nr. 5, incepand de pe 14 octombrie se declara deputat UNPR apartinand grupului parlamentar PSD din Camera Deputatilor", a spus Zgonea in sedinta de plen a Camerei Deputatilor.
deci ce nu era bun la PDL este foarte bun la PSD..
nesimtirea si hotia clamata despre PDL este lacrima cinstita la PSD
21 oct, 2014
tadeus
Cit
de mult poti sa minti pentru arginti pe care ii iei
Pontistul va cadea si oadata cu el si toata haita voastra de tembeli
Pontistul numai la televizor are curaj sa apara pentru ca isi mda seama ca daca ar fi in mijlocul oamenilor s-ar face de ris.
Una doua il ataca pe Basescu de parca acesta ar candida, inseamna ca ii este frica
Pe Nasul tv se pomeneste de scheletele din dulapul lui Ilie Sirbu dar de asta voi nu spuneti nimic
21 oct, 2014
Dana Slugarescu
ptr Tadeus
in dulapul dlui Sarbu nu sunt schelete adevarate...
dumnealui ,pana sa dea la teologie,s-a pregatit pentru medicina
scheletele acelea il ajutau sa inteleaga anatomia omului..
basistule,iohanistule ,esti un postac platit de Udrea si Ridzi..
hai Romania curata si mandra,hai PSD
21 oct, 2014
Nik
6 CASE?
Dar Ponta face turul televiziunilor FARA sa ne spuna despre ale lui 7 (sapte!) case!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ