Ponta la Baroul Bucureşti: Îmi pare rău că o instituţie respectabilă e folosită de Macovei în dispute politice

| 31 aug, 15:09

Victor Ponta s-a prezentat, miercuri, la sediul Baroului Bucureşti, unde se discută cererea depusă de Monica Macovei privind excluderea fostului premier din avocatură.

"Îmi pară rău că o instituţie respectabilă şi respectată, aşa cum e Baroul, este folosită de doamna Macovei în dispute politice", a declarat Victor Ponta la intrare în sediul Baroului Bucureşti. 

Monica Macovei a fost invitată să ia parte la şedinţa Consiliului Baroului Bucureşti, însă ea a trimis o solicitare de reprogramarea a audierii sale, pe motiv că trebuie să participe la o sesiune extraordinară a Comisiei pentru Libertăţi Civile, Justiţie şi Afaceri Interne, în calitate de raportor al Parlamentului European. 

Monica Macovei a cerut decanului Baroului Bucureşti, printr-o solicitare scrisă, excluderea lui Victor Ponta din avocatură, invocând faptul că acesta a dobândit calitatea de avocat fără examen, ca titular al diplomei de 'doctor în drept', titlu care i-a fost retras.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ