Ponta: Liviu Dragnea a fost sancţionat că a făcut un lucru bun

| 20 mai, 14:21

Victor Ponta a declarat la începutul şedinţei de guvern de miercuri, la care a participat şi Liviu Dragnea, că fostul ministru al Dezvoltării a fost condamnat pentru referendumul privind suspendarea lui Traian Băsescu, nu pentru activitatea guvernamentală.

Victor Ponta a declarat, miercuri, că Liviu Dragnea a fost sancţionat pentru suspendarea fostului preşedinte Traian Băsescu şi nu pentru activitatea sa de ministru.

"Fără vreun fel de alte conotaţii prea sentimentale, vreau să îi mulţumesc lui Liviu (Dragnea - n.r.) pentru tot ceea ce a făcut de când e ministru şi înainte şi ce va face după şi să spun că şi Liviu, ca şi alţi miniştri, nu pentru activitatea de ministru a fost sancţionat. A fost sancţionat că a făcut un lucru bun, pe care l-am făcut şi eu şi l-au făcut şi cei mai mulţi de aici de la masă, în sensul că l-am suspendat pe Băsescu. Dar asta este, am pierdut acea bătălie - de fapt am câştigat-o, dar ne-a zis Curtea Constituţională că am pierdut-o - şi ne asumăm ca oameni puternici toate lucrurile", a transmis Ponta, la începutul şedinţei de Guvern la care participă şi Liviu Dragnea.

Premierul şi-a exprimat convingerea că succesoarea lui Dragnea la minister, Sevil Shhaideh, va continua proiectele începute şi le va duce "la bun sfârşit, deşi, ca şi până acum, presiunile vor fi foarte mari".

"Am aflat că doamna ministru, deşi este musulmană, are un naş creştin. Deci nici nu ştiu dacă să râd sau să plâng când aud atâţia proşti care publică ştiri, dar, mă rog, asta e, v-aţi obişnuit, cred, în cei doi ani şi jumătate, cu tot felul de lucruri de acest gen. Vreau să îi mulţumesc lui Liviu şi să îi spun că mă bazez şi ne bazăm în continuare ca toate proiectele pe care le-am început să le putem duce la bun sfârşit", a mai afirmat prim-ministrul.

Citeşte şi: Anunţ de ultimă oră! Liviu Dragnea îşi depune demisia

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ