Ponta: Lui Băsescu îi este frică de mine pentru că ştie că nu o să scape fără să plătească

| 20 mai, 2014

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat marţi, la Braşov, în cadrul mitingului electoral al Alianţei PSD-UNPR-PC, că lui Traian Băsescu îi este frică de el pentru că ştie nu o să scape nepedepsit pentru 'răul făcut' acestei ţări.

Victor Ponta a spus că alegerile din noiembrie pentru funcţia de preşedinte al României reprezintă 'bătălia cea mare'.

'Nu o să candidez decât dacă mă susţine şi Braşovul. După zece ani de minciună, dezbinare, sărăcie şi distrugere, România are nevoie de oameni care să se bată pentru ţară, să repare şi să facă dreptate. Lui Traian Băsescu îi este frică de mine pentru că ştie că el nu o să scape fără să plătească că a făcut rău acestei ţări. (...) Vă promit că în noiembrie vom face dreptate până la capăt', a afirmat Victor Ponta.

În faţa celor aproape peste 3.000 de simpatizanţi ai Alianţei prezenţi în Sala Sporturilor din Braşov, Victor Ponta a spus că Alianţa PSD-UNPR-PC va trimite în Parlamentul European oameni care îi vor face mândri că sunt români, vor lupta pentru ţară şi nu împotriva ei şi nu vor vorbi de rău România aşa cum au făcut-o 'oamenii lui Băsescu'.

Victor Ponta a cerut votul braşovenilor pentru alegerile europarlamentare şi prezidenţiale, afirmând că PSD a reuşit să relanseze speranţele românilor, a reparat şcoli, a redeschis spitale, a mărit pensiile şi salariile şi s-a bătut pentru Autostrada Braşov-Bucureşti.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ