Ponta, lui Cazanciuc, despre cazul de la Vaslui: Dacă CSM nu ia nicio măsură, mai bine vă daţi demisia

| 22 iul, 12:42

Premierul Victor Ponta i-a spus ministrului Justiţiei, Robert Cazanciuc, în debutul şedinţei de Guvern, că în cazul în care CSM nu are vreo reacţie legată de cazul de la Vaslui, ar trebui să-şi dea demisia.

"Dacă CSM nu ia măsuri, mai bine vă daţi demisia", i-a spus, miercuri,  Ponta lui Cazanciuc, făcând referire la cazul celor șapte violatori din Vaslui care au scăpat de arest.

"Vreau să îmi exprim solidaritatea, nu doar cu victima de la Vaslui, ci cu toate victimele din România. Spunem de ani de zile că justiția trebuie să pedepsească în mod egal, dar dacă nu aflam din presă ce s-a întâmplat la Vaslui, stăteam bine mersi cu scandaluri politice și vinovații nu pățeau nimic"
, a spus premierul.

Cu toate acestea, Ponta a explicat că nu face nicio presiune asupra justiției, dar că aceasta trebuie să își exercite atribuțile.

"Vreau să văd măsuri, nu povești"
, i-a mai spus Ponta lui Cazanciuc.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 iul, 12:59
dan sultanescu
in Romania,la Guvern este ca la reunirea familiei...
Ponta vorbeste cu sotul verisoarei...in vazul intregii tari
cel incriminat, nu se supara pe cei din familie
ce mai,este armonie deplina

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ