Victor Ponta: Ne îndreptăm spre o creștere economică record

| 07 iul, 15:36

Victor Ponta afirmă că ultimele date ale Institutului Național de Statistică (INS) arată că economia "se dezvoltă în mod susținut'' și se îndreaptă spre "o creștere record" în acest an, ceea ce demonstrează că toate măsurile luate sunt "sustenabile".

"Vești foarte bune de la INS! În trimestrul I din 2015 avem creștere economică de 4,3% față de același trimestru din 2014 (serie brută), un PIB cu 1,5% mai mare față de trimestrul precedent! Din nou, o confirmare că avem printre cele mai bune rezultate din UE! Cei care văd "dezastre" peste tot nu fac decât propagandă — datele reale ne arată că economia se dezvoltă în mod susținut și ne îndreptăm spre o creștere record anul acesta! Ceea ce demonstrează că toate măsurile pe care le luăm sunt sustenabile!", a scris premierul Ponta, marți, pe pagina sa de Facebook.

Produsul Intern Brut (PIB) a crescut, în primul trimestru din 2015, cu 4,1% față de perioada similară din 2014, iar față de trimestrul IV din 2014, economia românească a consemnat o creștere cu 1,5%, în urma revizuirii seriei ajustate sezonier, potrivit celei de-a doua variante provizorii publicate, marti, de INS.

Pe serie brută, Produsul Intern Brut a înregistrat o creștere cu 4,3%, în primul trimestru din 2015, față de perioada similară din din 2014.

Citeşte şi: INS: Veniturile medii ale populaţiei s-au situat la 2.577 lei în primul trimestru din 2015. Cheltuielile: 2.263 lei

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ