Ponta: Nu am semnat cu PP-DD un protocol, dar e foarte posibil să semnăm săptămâna viitoare

| 04 iun, 2014

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a precizat miercuri că nu a fost semnat niciun protocol între social-democraţi şi PP-DD, dar a adăugat că acest lucru este posibil în cursul săptămânii viitoare.

'Nu am semnat, dar este foarte posibil să semnăm săptămâna viitoare. A fost o primă întâlnire la nivelul executiv al celor două partide (...), să colaborăm la nivel local acolo unde oamenii au votat, în 2012, USL şi acum e PDL cu sprijinul PNL'', a declarat liderul PSD.

El a admis că este posibil ca PP-DD să intre la guvernare, dar a subliniat că acest lucru nu a fost discutat.

''Nu am intrat în detalii. Discută preşedintele executiv Dragnea. Apoi trebuie să prezentăm structurilor de conducere PSD propunerea finală. E vorba de o colaborare normală - în toate judeţele în care putem forma majorităţi. Nu rupem nicio alianţă. Facem majorităţi acolo unde PNL ajută PDL', a spus Ponta.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, şi preşedintele executiv al social-democraţilor, Liviu Dragnea, s-au întâlnit miercuri, la Palatul Parlamentului, cu conducerea PP-DD.

La întâlnire, din partea PP-DD au participat preşedintele formaţiunii, Simona Man, şi secretarul general al partidului, Liviu Neagu.

Tag-uri: PP-DD, psd, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ