Victor Ponta nu este implicat în dosarul Microsoft

| 01 oct, 2014

Dosarul licențelor Microsoft cunoaşte o nouă etapă de dezvoltare şi anume perioada fumigenelor politice. Pe surse au apărut informaţii cu aşa zisa implicare a lui Victor Ponta în acest dosar, însă acest lucru contrazice logica şi realitatea, în condiţiile în care premierul a sesizat în 2014 autorităţile abilitate cu privire la acest caz.

Victor Ponta nu este implicat în dosarul Microsoft, iar DNA nu-î aduce nicio învinuire. Toate zvonurile apărute pe surse nu au nicio bază reală. În dosarul Microsoft sunt vehiculate sute de nume, în context, fără să aibă vreo legatură cu acuzaţiile. Ponta nu a avut niciodată o poziţie oficială din care să aibă atribuţii legate de Microsoft, iar datele arată că o astfel de anchetă privind licențele Microsoft nu a avut loc în perioada în care liderul PSD era șef al Corpului de Control al premierului Adrian Năstase.

Citeşte şi: Victor Ponta despre implicarea sa în dosarul Microsoft

Întrebat de zvonurile apărute în media, Ponta a declarat că totul are legătură cu campania electorală pentru alegerile prezidenţiale. „Dacă s-a așteptat 12 ani și s-a demarat cu doar o zi înainte de începerea campaniei, înseamnă că cineva s-a gândit că atârnă în campanie (…) Vom vedea pe 2 noiembrie dacă a influențat campania”, a precizat Victor Ponta.

Citeşte şi: Cum încearcă să se apere Ecaterina Andronescu de acuzaţiile din dosarul Microsoft

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 oct, 2014
Ferenci
nu rezulta exact ce legatura are cu campania?
este posibil ca o parte din spaga sa fie folosita chiar si acum?
calculatoarele de la TSD?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ