Ponta: Nu mă enervează nici Serviciile, nici Justiţia. Vreau să-şi facă treaba

| 31 oct, 2014

Premierul Victor Ponta, candidatul alianţei PSD-UNPR-PC la prezidenţiale, a declarat vineri că nu-l enervează activitatea serviciilor de informaţii sau a Justiţiei şi că îşi doreşte ca acestea să-şi facă treaba în continuare.

Nu mă enervează deloc nici Serviciile, nici Justiţia. Vreau să-şi facă treaba în continuare. Şi vreau să nu mai facem cum făcea domnul Băsescu, şi domnul Iohannis face acum la fel. Şi anume, dacă-i cercetează pe pesedişti, Justiţia este bună. Dacă-i cercetează pe oamenii lui Băsescu sau ai lui Iohannis, nu mai e bună. Dacă Serviciile se bagă în campanie şi-l ajută pe Băsescu şi pe Iohannis sunt bune. Dacă nu se bagă în campanie, sunt rele. Deci, eu nu am vorbit nici cu Justiţia, nici cu Serviciile', a declarat premierul întrebat într-un interviu acordat site-ului DC News dacă pe el îl enervează Serviciile la fel ca pe actualul şef al statului.

Victor Ponta a adăugat că a asigurat Serviciilor şi Justiţiei fondurile necesare pentru a funcţiona.

'Le-am asigurat ceea ce trebuie să fac ca prim-ministru, le-a asigurat partea de infrastructură financiară. (...) Guvernul poate să facă un singur lucru pentru Justiţie, să-i asigure partea de infrastructură, adică salariile, cheltuielile, funcţionarea. Am pus la dispoziţie ceea ce înseamnă sedii, maşini, salarii, cheltuieli pentru buna funcţionare. La fel s-a întâmplat şi la Servicii. Au sarcini în plus, acum, în conflictul din Ucraina. Am discutat în CSAT, am pus la dispoziţie ceea ce aveau nevoie din punct de vedere financiar pentru partea de cybercrime. Foarte bine am făcut şi asta vom face în continuare. Dar, repet, domnul Băsescu gândeşte aşa: 'I-am cerut SIE să-mi dea nu ştiu ce cu adversarii politici şi nu mi-a dat, deci SIE este rău. I-am cerut SRI să dea informaţii la Justiţie despre Hrebenciuc, dar uite că a dat şi despre Udrea'. A, păi nu mai e bun SRI-ul', a mai declarat Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 oct, 2014
Mirela Ungureanu
PONTA PreseMinte.
VICTOR PONTA - A FURAT LUCRAREA DE DOCTORAT, A FURAT 100 DE LEI DIN BANII FIECAREI FAMILII DIN ROMANIA. KLAUS IOHANNIS, A PIERDUT FONDURILE EUROPENE, A PUS OLTCHIMUL PE BUTUCI, S-A GRABIT SA IA PUTEREA PRIN REFERENDUMUL DE SUSPENDARE.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ