Ponta: Până pe 1 august voi spune dacă voi candida la alegerile prezidenţiale

| 21 iun, 2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Victor Ponta a declarat că va da până la 1 august un răspuns privind posibila sa candidatură la alegerile prezidenţiale.

Alegeri prezidenţiale 2014.  În cadrul unui interviu la România TV, premierul a ţinut să sublinieze că o eventuală candidatură a sa e mai puţin importantă. Ceea ce e important este ceea ce se va face pentru ţară.

"Până pe 1 august trebuie spus dacă voi candida, trebuie dat un răspuns. Totuşi, unde voi fi în viitor e mai puţin important, important e ce se face pentru ţară", a spus premierul.

Victor Ponta s-a referit şi la alianţa cu PP-DD, despre care a spus că va fi o colaborare la nivel local şi parlamentar, dar fără ca partidul lui Dan Diaconescu să primească vreun post în Guvern.


Citeste mai mult pe RTV.NET.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 iun, 2014
Stef
1 august
Pe 1 iulie este asteptat finalul procesului ICA, mult taraganat. Poate ca, in sfarsit, Justitia va da pedeapsa cuvenita lui Voiculescu. Este o legatura intre aceasta data si 1 august? Se redeschide cazul Panait??

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ