Ponta: Parteneriatul strategic cu America merge foarte bine pe zona politică și militară, nu și pe cea economică

| 04 feb, 13:57

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri că este nevoie de un "update" la foaia de parcurs pe zona comercială a Parteneriatului strategic cu SUA, întrucât din acest punct de vedere lucrurile nu merg la fel de bine ca în plan politic și militar.

"Vreau să vă rog pe toți, o să facem în aceste zile un update la foaia de parcurs pe zona comercială și, așa cum am stabilit cu Departamentul Comerțului din Statele Unite, să avem cât mai multe investiții nu doar din Europa, ci și din SUA pentru că parteneriatul nostru strategic cu America merge foarte bine pe zona politică și militară și nu merge bine pe zona economică.

Or, ține foarte mult de îndepărtarea oricăror bariere și de crearea condițiilor pentru ca investitorii mari americani, nu doar cei din energie, să vadă în România locul cel mai bun pentru investiții în această regiune", le-a transmis premierul miniștrilor la începutul ședinței de guvern.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ