PONTA: Politicienii trebuie să-şi rezolve PROBLEMELE POLITICE fără să se folosească de justiţie

| 10 sep, 17:06

Premierul Victor Ponta spune că politicienii trebuie să îşi rezolve problemele politice fără a se folosi de justiţie, făcând referire la decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie de a respinge ca nefondată plângerea depusă de filiala PNL Cluj împotriva soluţiei de neîncepere a urmăririi penale dispuse de Parchetul General în cazul şefului Executivului, potrivit Agerpres.

"Mă bucur pentru decizia judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - pur şi simplu au arătat încă o dată că politicienii trebuie să-şi rezolve problemele politice fără a se folosi de justiţie! Sigur că aş putea să depun la rândul meu acum o plângere penală pentru denunţ calomnios, dar am lucruri mai importante de făcut decât să îl sancţionez pe un oarecare lider PNL Cluj (nu îl ştiu personal, dar toţi cunoscuţii mei din Cluj îmi spun că este un clovn faţă de care Vanghelie e un intelectual rasat)", a scris Victor Ponta, joi, pe Facebook.

El apreciază că, în urma acestei decizii, "rămân însă două lecţii pentru PNL (dacă vor să înveţe)". "Nu mai încerca să foloseşti justiţia ca să-ţi suplineşti propria impotenţă politică. Mai devreme sau mai târziu asta este o tactică pierzătoare. Atacurile suburbane la adresa procurorilor care au dat soluţia (confirmată azi de judecători) demonstrează încă o dată că PNL "iubeşte" justiţia doar când îi convine. Nu cred că cineva mai are dubii faţă de ipocrizia şi duplicitatea lor!", a adăugat premierul.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins, ca nefondată, plângerea depusă de PNL - Filiala Cluj împotriva soluţiei de neîncepere a urmăririi penale dispuse de Parchetul General în cazul premierului Victor Ponta, reclamat pentru abuz în serviciu, deoarece nu ar fi respectat termenul legal privind organizarea alegerilor parţiale. Decizia este definitivă.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ