Ponta: Poporul turc a votat şi rezultatul nu este contestat de nimeni

| 17 apr, 18:35

Fostul premier Victor Ponta a comentat, luni, rezultatul referendumului din Turcia pentru modificarea Constituţiei, susţinând că nimeni din această ţară nu a contestat victoria taberei 'Da', nemulţumirile venind însă, adaugă Ponta, din partea UE, a presei internaţionale, dar şi din partea 'deontologilor' şi 'Propagandei' din România.

"Poporul turc a votat şi rezultatul nu este contestat de nimeni - deşi este foarte strâns (doar 1,5 milioane voturi diferenţă)! Şi "democraţie" înseamnă că decizia aparţine celor care votează. Problema este că Uniunea Europeană nu este mulţumită de rezultat / nici presa internaţională / nici "deontologii" şi Propaganda din ţara noastră (ăia care sunt mai europeni decât europenii, mai democraţi decât democraţii şi mai catolici decât Papa). În România contează ce votează oamenii doar dacă votează cum se aşteaptă "Propaganda" - altfel se consideră un vot greşit, contestat, criticat şi care oricum merită şi trebuie schimbat. Uite că în Turcia e altfel", a scris Victor Ponta pe Facebook. 

Înalta Comisie Electorală a Turciei (YSK) a anunţat duminică seară victoria taberei "Da" la referendumul pentru modificarea Constituţiei, transmite Reuters. 

Rezultatele sunt neoficiale, a precizat preşedintele YSK, Sadi Guven, într-o conferinţă de presă la Ankara. Cifrele oficiale vor fi cunoscute doar peste 11-12 zile, a adăugat el.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ