Ponta: Preţul gazelor naturale pentru populaţie nu va creşte în această iarnă

| 05 dec, 2014

Premierul Victor Ponta a reafirmat vineri că preţul gazelor naturale pentru populaţie nu va creşte în această iarnă şi a calificat drept 'manipulări' anunţurile care susţin contrariul.

'O spun cât se poate de clar: preţul gazelor naturale pentru populaţie nu va creşte în aceasta iarnă! Vă rog să nu credeţi manipulările care spun altceva. Guvernul îşi respectă angajamentele!', a postat prim-ministrul pe contul său de facebook.

Ministrul delegat pentru Energie, Răzvan Nicolescu, anunţa joi că garantează cu demisia din funcţie că preţurile la energie şi, în special, la gazele naturale din producţia internă pentru populaţie nu vor creşte de la 1 ianuarie 2015.

'Vă garantez că preţurile pentru populaţie la gazele naturale produse în România nu vor creşte de la 1 ianuarie 2015, dar vă garantez şi că preţurile la agentul termic nu vor creşte la 1 ianuarie 2015. Sunt dispus să îmi dau demisia din funcţia pe care o ocup dacă preţurile la gazele naturale pentru populaţie vor creşte, dacă vor fi alte preţuri la energia termică, dar şi dacă CET-urile nu vor fi tratate ca şi până acum. Vă garantez acest lucru cu demisia mea', a spus Nicolescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ