Ponta: România nu este de acord cu cote obligatorii în privința migranților

| 08 sep, 12:29

Victor Ponta a anunțat marți că va discuta cu președintele Klaus Iohannis pe tema numărului de migranți pe care îi poate găzdui România, avansând posibilitatea ca această discuție să aibă loc înainte de ședința CSAT, relatează Agerpres.

"Cu siguranță o să discutăm din nou, însă prin anunțul făcut de președinte lucrurile s-au tranșat: România nu este de acord cu cote obligatorii, România poate să primească în acest moment—președintele a zis 1.780 din care vreo 200 de locuri sunt ocupate, asta e cifra pe care putem să o gestionăm și e bine că avem o poziție comună", a declarat Ponta la sediul central al PSD, unde are loc o ședință a liderilor coaliției de guvernare, care a început în absența președintelui UNPR Gabriel Oprea.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, prima reacţie la criza refugiaţilor: 1.785 de refugiaţi vor veni în România, mai mult, nu

Președintele Klaus Iohannis a anunțat luni că a convocat Consiliul Suprem de Apărare a Țării pentru data de 17 septembrie, urmând să prezinte punctul său de vedere cu privire la păstrarea unor cote voluntare de imigranți.

Citeşte şi: Prima reacţie a SRI la criza imigranţilor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ