Ponta: „Săptămâna viitoare sper să finalizăm negocierea cu cei de la KazMunaiGaz”

| 25 apr, 2013

Guvernul va sprijini cu infrastructură toate companiile care investesc în România şi creează locuri de muncă, a anunțat premierul Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta speră ca săptămâna viitoare să se finalizeze negocierea cu cei de la KazMunaiGaz.

„Săptămâna viitoare, marţi, avem şedinţă de guvern, sper să finalizăm negocierea cu cei de la KazMunaiGaz, cu Rompetrol, care înseamnă nu doar 200 de milioane la bugetul de stat, dar înseamnă un miliard de dolari investiţii în perioada următoare. Sunt semne foarte bune apropo de investiţii şi de locuri de muncă. M-am văzut zilele trecute cu preşedinta Oracle, care are 2.500 de angajaţi în România şi m-a anunţat că vrea să-şi extindă prezenţa, am vorbit cu preşedintele OMV, care, în momentul în care se finalizează cu bine decizia privind proiectul Nabucco, va continua să investească foarte mult în România”, a declarat premierul la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres

Ponta a adăugat că Guvernul va sprijini cu infrastructură compania Daimler şi toate celelalte companii care investesc în România şi creează locuri de muncă.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ