Ponta: Şedinţa PSD are loc săptămâna viitoare. Sunt convins că echipa Ponta – Dragnea va funcţiona în continuare

| 20 mai, 18:14

Premierul Victor Ponta a precizat, miercuri, că şedinţa Comitetului Executiv (CEx) al PSD va avea loc săptămâna viitoare şi a apreciat că echipa Ponta-Dragnea o să funcţioneze în continuare, iar PSD va câştiga alegerile de anul viitor.

 

"CEx al PSD nu puteam să-l ţinem astăzi (n.r.-miercuri), pentru că, în cinci minute, plec spre Cotroceni la învestirea noului ministru ( al Dezvoltării - n.r.). Evident, săptămâna viitoare (n.r.-se va ţine şedinţa CEx al PSD)", a spus Ponta, la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.

El a adăugat că Liviu Dragnea a spus de la început că îşi va da demisia din funcţia de la partid şi a apreciat că echipa Ponta-Dragnea o să funcţioneze în continuare.

"Omul a spus de la început că îşi dă demisia şi s-a ţinut de cuvânt, absolut normal. În rest, sunt absolut convins că această echipă Ponta-Dragnea, care a şi câştigat bătălii, a mai şi pierdut, o să o ducem în continuare, şi PSD, anul viitor, va câştiga alegerile locale şi parlamentare", a precizat premierul.

Liviu Dragnea a declarat că îşi va înregistra demisia din funcţia de preşedinte executiv al PSD miercuri la partid iar din acel moment va deveni efectivă.

El a adăugat că îşi va înregistra demisia chiar dacă vor insista colegii săi să rămână în funcţia de preşedinte executiv, dar, dacă săptămâna viitoare, Comitetul Executiv al PSD va decide să se folosească în continuare de experienţa şi expertiza sa, o să îi ajute.

Liviu Dragnea a precizat că lucrul în echipă cu Victor Ponta de peste cinci ani nu poate fi şters uşor.

'Rămânem în echipă, cinci ani şi ceva în care am lucrat împreună nu se pot şterge aşa uşor. Eu în continuare sprijin orice acţiune guvernamentală sau politică a partidului, sunt dispus să mă implic în orice activitate de organizare a acestui partid, mai ales că 2016 este un an electoral. Relaţia dintre mine şi Victor Ponta nu cred că poate fi afectată dincolo de funcţii', a susţinut Dragnea.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ