Ponta: Sunt convins că cei mai mulţi dintre liberali sunt alături de noi până la capăt

| 03 mai, 2014

Premierul Victor Ponta, preşedintele PSD, a declarat sâmbătă, la Târgu-Jiu, că este convins că cei mai mulţi liberali sunt alături de social-democraţi, pentru a face dreptate până la capăt.

'Eu sunt convins că cei mai mulţi dintre liberali şi oriunde merg în ţară mă văd şi cu liberali, în afară de colegii mei social-democraţi, conservatori şi progresişti, sunt alături de ideea pentru care am format USL-ul şi nu se regăsesc lângă domnul Blaga şi doamna Udrea. Am auzit că e o idee a domnului Antonescu să fie alături de Blaga şi de Udrea, cred că e o greşeală, cred că e exact invers decât ceea ce am promis împreună în toată ţara şi cred că am fost şi aici la Gorj împreună şi spuneam că niciodată nu îi vom reevalua pe Băsescu, pe Blaga şi pe Udrea şi sunt convins că cei mai mulţi dintre liberali sunt alături de noi până la capăt, să facem dreptate până la capăt', a menţionat premierul.

Întrebat dacă va candida la alegerile prezidenţiale din această toamnă, Victor Ponta a răspuns: 'Cu siguranţă dacă voi candida anunţul îl fac la Gorj, că aici, ţineţi minte, n-am candidat nici la funcţia de preşedinte al PSD, nici la funcţia de prim-ministru decât după ce am primit binecuvântarea de la cei care de fapt m-au susţinut tot timpul în cariera politică şi care mă vor susţine, sper, tot timpul'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ